Mobiltelefonos zenekereskedelem
2008. augusztus 12. írta: vecseilaszlo

Mobiltelefonos zenekereskedelem

Ovis megoldás


Forrás: hvg.hu
Szerző: Heimer György



"A mobilszolgáltatók beszállítói, a készülékgyártók egy kicsit konkurensekké is próbálnak válni a tartalomszolgáltatásban, leginkább a zeneletöltésben, de a számlázást nehezen tudják kivenni a telefontársaságok kezéből.

Csak egy-két gombnyomás, és az online zeneboltok darabjai már közvetlenül letölthetők a mobiltelefonoknak arra az egyre tekintélyesebb hányadára, amely internetezésre is képes. Számonként vagy albumonként lehet fizetni, esetleg bankkártyával is, de leginkább a telefonszámlán. Ám a legnagyobb készülékgyártó, a Nokia az idén újabb ötlettel próbálja becserkészni a mobilos muzsikarajongókat: azt tervezi, hogy - elsőként a nagy európai piacokon - telefonkészülék vásárlása esetén egy évig korlátlan hozzáférést kínál az amerikai Universal zenekiadó kétmilliós dalkatalógusához - igaz, a kiválasztott számokat továbbmásolni csak korlátozottan, cd-re írni pedig egyáltalán nem lehet. A zenei büféasztal ellenértéke" ... >>

(a cikket csak regisztrált felhasználók olvashatják!)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr32612840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása