Google találatértékelő
2008. augusztus 07. írta: vecseilaszlo

Google találatértékelő

Google találatértékelő


Forrás: Honliner - minden ami online marleting


"Meg nem erősített források szerint a Google a felhasználók egy kis csoportját felkérte, hogy értékeljék az organikus találatokat azok relevanciája szerint.

A keresőóriás sikerének titka, hogy valóban jó találatokat szolgáltat, s hasznos információkkal látja el az internetezőket. A vállalat már rég bevezette a PageRank fogalmát, mely érték egy bizonyos weboldal minőségét hivatott mutatni, 0-tól 10-ig osztályoz a keresőrobot, minél nagyobb minősítést kap egy honlap, annál hasznosabbnak ítéli meg azt a webkereső. A robotok véleményét lehet befolyásolni például linképítéssel (ez legyen egy későbbi cikk témája), a Google azonban kiváncsi arra, hogy mit gondolnak a hús-vér emberek a listában szereplő site-okról," ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr13604890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása