Szövegírás a weben - netes olvasási szokások
2008. július 17. írta: vecseilaszlo

Szövegírás a weben - netes olvasási szokások

Szövegírás a weben - netes olvasási szokások


Forrás: B2B online marketing blog
Szerző: Balee



Találtam néhány érdekes cikket internetes szövegírással kapcsolatban. Számunkra ilyen-olyan indokok miatt ez most kiemelten fontos téma, ezért szeretnék segítséget nyújtani a cikkekkel mind a belső, mind a külső felhasználóknak. A forrásokat közölni fogom a cikksorozat végén, így ha valaki szeretne több infót, annak lehetősége lesz rá.

I. rész: netes olvasási szokások
Hogyan olvasnak az emberek neten?

Sehogy!

A felhasználók nem olvasnak, sokkal inkább "szkennelnek", amikor egy weboldalt vagy hírlevelet megnéznek. A "szkennelés"  során kiragadnak egy-egy mondatot, mondatrészt, szavakat, szótöredéket, információt. Hírlevelek esetében több időt szánnak erre a gyors áttekintésre, internet-oldalak esetén viszont csak másodperceink vannak arra, hogy felkeltsük a figyelmet, aztán szörfözik is tovább a felhasználó ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr100536551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása