Bioboltok a neten
2008. július 16. írta: vecseilaszlo

Bioboltok a neten

Bioboltok a neten


Forrás: [origo] vállalkozói negyed
Szerző: Őri Katalin



"Nyugat-Európában egyre népszerűbbek és kelendőbbek a bio élelmiszerek - Németországban valósággal tombol a "bio-láz" - itthon azonban nehézségekkel küzdenek a termelők és a kiskereskedők. Cikkünk az öko élelmiszereket forgalmazó cégek piaci lehetőségeit tekinti át.

Nyári pangás a bioboltokban
"Bioélelmiszerekre hazánkban is lenne igény, ha volna pénzük az embereknek" - summázza Gódorné Gergely Éva, az online és hagyományos üzletet egyaránt működtető Gódor Bio Bt. munkatársa. "Az utóbbi fél év visszaesést hozott: az embereket szorítja a gazdasági helyzet, a pénzhiány, a vásárlók visszafogják magukat. Forgalmunk egyébként is évszakfüggő: a nyári időszakban mérsékeltebb a vásárlási hajlandóság, ősszel és télen viszont - a betegségektől való félelem miatt - több a vásárló. Most annak ellenére sem ugrott meg a forgalmunk, hogy számos fesztiválon, bemutatón, bio napon részt vettünk" - meséli Éva." ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr34570443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása