Sean Connery könyve az edinburgh-i könyvfesztiválon
2008. június 13. írta: vecseilaszlo

Sean Connery könyve az edinburgh-i könyvfesztiválon

Skótnak lenni



Forrás: Népszava


Az augusztusi edinburgh-i könyvfesztiválra jelenik meg Sean Connery Skóciáról szóló könyve. A Being a Scot (Skótnak lenni) című, önéletrajzi ihletésű könyv a skót hazafiságát mindig büszkén vállaló Connery 78. születésnapján, augusztus 25-én kerül a boltokba.

Catherine Lockerbie, az edinburgh-i könyvfesztivál igazgatója elmondta, hogy a több mint 40 évvel ezelőtt James Bond szerepében világhírűvé vált Connery Murray Grigor skót filmrendezővel együtt írta a könyvet, amelyben a színész a skót kultúráról és a hétköznapi élet különböző területeiről vallott nézeteiről ír.

Connery, aki kezdetben tejesemberként dolgozott, majd férfimodellből jutott el a szupersztárságig, harcos támogatója a ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr17518477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása