Kit érdekel, hogy megdobálták Steve Ballmert?
2008. május 20. írta: vecseilaszlo

Kit érdekel, hogy megdobálták Steve Ballmert?

Kit érdekel, hogy megdobálták Steve Ballmert?

Szerencsés vagy szerencsétlen fordulat, hogy Steve Ballmert, a Microsoft vezérigazgatóját a Corvinus Egyetemen egy elvakult idióta tojásokkal dobálta meg. A szerencse talán az lehet az esetben, hogy óriási médiavisszhangot kap az esemény, a szerencsétlenség, hogy az elmondott lényegre senki sem fog emlékezni.

A május 19-i Vállalkozz! fórum legemlékezetesebb pontja egyértelműen az lett, hogy egy lánglelkű fiatalember nem tudta magában tartani a nemrégiben kiírt (valóban meredek) 25 milliárd forint értékű Microsoft termékekre vonatkozó közbeszerzéssel kapcsolatos ellenérzéseit. Ballmer épp elkezdte beszédét, azt próbálta sugallni, hogy akinek még vannak vizsgái az egyetemen, az "igyekezzen", mert a tudását a piacon kellene kamatoztatni, mikor is egy önjelölt terrorista, Nagy György informatikus hallgató felállt és azt kiáltotta Ballmernek: "Hé, Te! Te és a céged elraboltátok a magyar emberek 25 milliárd forintját. Adjátok vissza a pénzünket!" Majd 3 tojással nyomatékosította mondandóját ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr82478390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása