Mitől válik jövedelmezővé egy weboldal?
2008. május 19. írta: vecseilaszlo

Mitől válik jövedelmezővé egy weboldal?

Mitől válik jövedelmezővé egy weboldal?

Hogyan fejlessze tökéletesre értékesítési szövegeit?
Úgy tűnik, néhány online marketinges képes folyamatosan olyan ötletekkel előrukkolni - legyen az egy főcím vagy egy értékesítési szöveg - hogy termékük szinte magától elkel. Talán Ön is azt gondolja, hogy ezek a szuper sikeres Internet-vállalkozók olyan marketing géniuszok, akiknek Ön a nyomába sem érhet. Valójában azonban egészen másról van szó! A legtöbbször ugyanis ezek a sikeres szakemberek nem marketing varázslók, hanem egyszerűen csak tisztában vannak azInternet-marketing egyik legalapvetőbb szabályával, amely úgy hangzik: "tesztelni, tesztelni, tesztelni".

Ha elolvas néhány cikket ezektől a profiktól, újra és újra találkozni fog ezzel a varázsigével, de könnyen lehet, hogy arra egyikük sem fog részletesen kitérni, hogy Ön mit teszteljen, és még kevésbé arra, hogy ehhez milyen eszközöket használjon.

Az alábbiakban bemutatunk egy Magyarországon még alig ismert, és még kevésbé alkalmazott látogatottság mérési - tesztelési módszert, melynek segítségével jóval hatékonyabb értékesítési szövegeket írhat, mint akár legkomolyabb versenytársai.

Miközben próbálja megírni weboldala szövegeit, a legtöbb döntés során újból és újból felmerül a kérdés, hogy a papíron jónak ítélt szöveg megfelelően fog-e működni "igazi" látogatókkal. Sokszor későn derül ki az is - ha egyáltalán kiderül -, hogy pont a másik variáció lett volna a hatékonyabb. Néha azonban, még azt is nehéz megállapítani, hogy az elért eredmények jónak vagy rossznak számítanak-e ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr42476738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása