A mobil még a pénztárcánál is fontosabb
2008. május 15. írta: vecseilaszlo

A mobil még a pénztárcánál is fontosabb

A mobil még a pénztárcánál is fontosabb

Az IDC legújabb közvélemény-kutatása szerint a dolgozó emberek többsége abban az esetben, ha 24 órára csak egy tárgyat tarthatna magánál, a mobiltelefonját választaná. 

A Nortel távközlési eszköz-gyártó által megrendelt kutatás szerint a megkérdezett 2367 személy több mint 38 százaléka hasznos tárgyai közül mobiltelefonjához ragaszkodna leginkább, míg a talán kézenfekvőbbnek tűnő pénztárcát kevesebb, mint 30 százalék választotta. A kérdőív azt is vizsgálta, hogy világszerte hány munkavállaló rendelkezik egyszerre sok ICT eszközzel és alkalmazással, például laptoppal és mobiltelefonnal, illetve e-mail címmel és közösségi oldalon való jelenléttel is egy időben. Úgy találták, hogy az ilyen dolgozók száma nemzetközi szinten eléri a ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr40470036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása