Iskolai végzettségtől és kortól függ az e-mailezés
2008. május 11. írta: vecseilaszlo

Iskolai végzettségtől és kortól függ az e-mailezés

Iskolai végzettségtől és kortól függ az e-mailezés

Egy felmérés szerint szoros kapcsolat van az elektronikus levelezés gyakorisága és használata, valamint a felhasználók végzettsége között. Az email használat erősen korfüggő is.

A Forsa Intézet és a BITKOM szakmai szervezet által közösen készített felmérésből kiderült, hogy az általános iskolát végzett internetezőknek csak egyharmada küld és fogad rendszeresen e-maileket, illetve használ elektronikus kommunikációs megoldásokat. Ugyanez az arány az érettségizett felhasználóknál már 67 százalék.
A végzettségen kívül a kortól is erősen függ az e-mailezés gyakorisága és használata. A 14-29 év közötti korosztály tagjainak háromnegyede, a 45 és az 59 év közötti korosztály tagjainak viszont már csupán a fele, míg a 60 év felettieknek csak a negyede küld és fogad naponta elektronikus leveleket. A férfiak 59, a nőknek pedig a 43 százaléka e-mailezik naponta ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr7463733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása