A kis és közepes e-business vállalkozások versenyképessége
2008. május 11. írta: vecseilaszlo

A kis és közepes e-business vállalkozások versenyképessége

A kis és közepes e-business vállalkozások versenyképessége

Míg a hatékonyság és költségtakarékosság nagyon vonzó, sok új szereplő gyakran figyelmen kívül hagyja, hogy a web egy gyakorlati értékű, jól használható csatorna. Gyakran nagyon bizalmatlanok azzal szemben, hogy mibe is fog kerülni egy jól működő, és megbízható weboldal fenntartása.

Egyik barátomnak mindig jó szeme volt az antik tárgyakhoz. Valójában gyakran zarándokol különböző városokba, hogy vegyen pár különleges, nehezen fellelhető darabot. A mindennapi munkája mellett mellékfoglalkozásként ezeket a darabokat aztán értékesíti.

Még ha ezeknek a sokszor nehéz tárgyaknak a szállítása riasztónak, és munkaigényesnek tűnhet is, régiségkereskedő barátom magát az értékesítést tartotta a legterhesebbnek. Egészen mostanáig.

Az Internet megjelenésével az olyan oldalak, mint az eBay minden terméknek megkönnyítették az eladását. Sajnos az említett barátom meglehetősen későn csatlakozott az Internetre. Évekig átkozta a computernek nevezett "szörnyeteget", és csak apró részleteket ismert annak erejéből. Ez a vegyes érzelmű hozzáállás pár éve változott meg, amikoris felfedezte az eBay-t.

Hogy miért is meséltem el mindezt? Azért, mert kisvállalkozások millióinak lenne szüksége az Internet használatára, de talán félnek tőle, vagy egyszerűen nincsenek tisztában azzal, hogy mennyi tudásra lenne szükségük a hatékony felhasználás érdekében.

Mára megváltozott a helyzet, és a barátom egyszerűen imádja az olyan weboldalakat, mint az eBay. Amit kifejezetten szeret benne az, hogy ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr76463997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása