Tartozkódnak a magyarok a webkettes szolgáltatásoktól
2008. május 09. írta: vecseilaszlo

Tartozkódnak a magyarok a webkettes szolgáltatásoktól

Tartozkódnak a magyarok a webkettes szolgáltatásoktól

Az Universal McCann kutatása szerint 29 országból Magyarország a második legaktívabb a résztvevő országok közül a közösségi site-okon való aktivitás tekintetében.

A Universal McCann 2008 márciusában harmadszorra is elkészítette az egész világot átfogó kutatását a web2.0-ás alkalmazások használatával kapcsolatban 29 országban, 17 000 internet használó bevonásával, első alkalommal kelet-európai országok részvételével. (Internet használó: internetet használ legalább minden másnap.)
E szerint Magyarország a második legaktívabb a résztvevő országok közül a közösségi site-okon való aktivitás tekintetében. 79,9% készítette már el a profilját közösségi site-on, ennél többen csak a Fülöp szigeteken tették ezt (83,1%). Az átlag a vizsgált országok körében 58,8%. Magyarország szintén felülmúlja a világátlagot a világhálón lévő videók megtekintésével. A megkérdezettek 86,5%-a nézett már videót az interneten, itt a világátlag 82% ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr94461592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása