Webkettő és közösségi média: a legújabb időrabló
2008. április 22. írta: vecseilaszlo

Webkettő és közösségi média: a legújabb időrabló

Webkettő és közösségi média: a legújabb időrabló

Hiába van ingyen a blogmotor, az üzenőfal vagy akár tárhely, ez csak a látszat: a webes jelenlét árát munkaórákkal fizetjük meg. Aki komolyan veszi, az nem is kevéssel.

Social media, vagyis közösségi média: így nevezi a szaknyelv webkettes szolgáltatásokon keresztül készülő tartalmak összességét, és magukat a szájtokat, ahol mindehhez hozzájuthatunk. A blogba írt bejegyzés, a videomegosztóra feltöltött klip, a webes albumba feltett képek, a megszerkesztett wiki-oldal, amelyeket bármely internetező számára elérhetővé teszünk, mind-mind ide tartoznak...  >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr69437413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huszár József · http://www.vitaminbank.hu 2008.08.19. 00:12:08

Való igaz, hogy sok embernek sok idejét elveszi már ma is az internet és a különböző fórumok, csevegőprogramok stb. Szerintem ezzel semmi gond, hisz gyorsan megtalálhatunk rég elveszett barátot, könnyen beszélgethetünk, stb. A lényeg azért, hogy ne essünk túlzásokba és ne váljék szenvedéllyé a net, mert az már tényleg kezelendő.
süti beállítások módosítása