Könyvbőség az interneten
2008. március 05. írta: vecseilaszlo

Könyvbőség az interneten

Könyvbőség az interneten

Patikában, benzinkútnál, szupermarketban... Könyvet az olaszok is mindenhol vásárolnak, kivéve a jó öreg könyvesboltot. Pedig olasz Európa legnagyobb könyvesboltja is, igaz, polcai virtuálisak.

Még több mint 700 a nagy láncokhoz tartozó könyváruházak száma, közel kétezer a kisebb könyvesbolt (minimum 500 négyzetméteres eladótérrel), de az olasz könyvpiac bevételének már csak 39 százalékát adják a hagyományos könyvesboltok. Hárommilliárd eurós forgalommal viszont az olasz könyvpiac a hatodik legnagyobb a világon, évi 62 millió új és újra nyomtatott kiadványnyal (vagyis Itáliában óránként több mint hét könyv jelenik meg), annak ellenére, hogy Európában az olaszoknál csak a görögök és a portugálok olvasnak kevesebbet... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr52426772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása