Csak néhány cég foghat nagyot az eKereskedelemben
2007. november 23. írta: vecseilaszlo

Csak néhány cég foghat nagyot az eKereskedelemben

Csak néhány cég foghat nagyot az eKereskedelemben

Közeledik a karácsony, mindenki, így a webáruházak is készülődnek a vásárlási lázra. A Magyarországon működő 1800 netes bolt közül azonban csak a legnagyobbak járnak igazán jól, övék a piac nyolcvan százaléka. Csakúgy, mint a mobilfizetési megoldásokat, az internetes üzleteket sem tartják biztonságosnak a magyarok.

Míg az Európai Unió fejlett tagállamaiban a kiskereskedelmi forgalom átlagosan 1,7-1,9 százalékát adták a webáruházak, addig Magyarországon ez az arány csupán 0,8-0,9 százalék volt - közölte nemrég egy sajtótájékoztatón Várkonyi Balázs, a műszaki cikkeket forgalmazó Extreme Digital ügyvezető igazgatója. Bizakodásra csak az adhat okot, hogy adatai szerint a növekedés üteme évről évre még mindig ötven százalék körüli... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr82428085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása