eMoney: a holnap pénze - Symposium az eKereskedelemről
2007. november 12. írta: vecseilaszlo

eMoney: a holnap pénze - Symposium az eKereskedelemről

eMoney: a holnap pénze - Symposium az eKereskedelemről

Az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások összes nettó árbevételének tavaly már 7 százaléka származott számítógépes hálózaton belüli értékesítésből. Árbevételük a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint 2003 és 2004 között 75 százalékkal 1051 milliárd forintra nőtt. Ezzel a témával foglalkozik november 20-án a II. E-Money Symposium.

A magyar gazdaságban egyre nagyobb jelentőségre tesz szert az e-kereskedelem. A változások a hétköznapi ember számára is szembetűnőek, hiszen egyre több területen oldható meg az ügyintézés, vásárlás számítógép vagy mobiltelefon segítségével. A fogyasztók ugyan rendelkeznek az e-ügyintézéshez, e-kereskedelemhez szükséges eszközökkel, mégis bizalmatlanok ezekkel a szolgáltatásokkal szemben. Az e-kereskedelem és az elektronikus bankolás jövőjével foglalkozik... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr14428065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása