A körforgás sztárja
2017. július 20. írta: vecseilaszlo

A körforgás sztárja

Otthonunk tele van felesleges, használaton kívüli cuccokkal. A körforgásos gazdaság új sztárja, a Stuffstr mobilalkalmazás ezek továbbadásának és újrafelhasználásának logisztikáját oldja meg. A gyártók pedig megtudják az app által generált adattömegből, hogy fogyasztóik meddig élvezik terméküket, és mikor válnak meg tőle.

Forrás: PiacésProfit
Szerző: Kriston László

"Az angol stuff szó cuccot, anyagot, tárgyat, felszerelést jelent. A 2016 tavaszán indult Stuffstr célja, hogy ezek a cuccok ne a szemétlerakó telepeken végezzék, ha tulajdonosuk már megunta azokat, vagy ha valahol már feleslegessé váltak. A 2016-os davosi Világgazdasági Fórumon (WEF) a „The Circulars” digitális kategóriájában győztes app segít az embereknek kiárusítani, megjavítani, bérbe adni, adományozni vagy újrahasznosítani a felesleges dolgaikat, mindezt néhány érintéssel az okostelefonjukon.

Használati érték
A Stuffstr összehozza azt, aki megválna a cuccától és azokat, akik azt újrahasznosítanák vagy továbbhasználnák. Nem az eladás a cél, hanem az újrahasznosítás. Ezért nem a megunt áruk eBay-e a körforgásos gazdaságban, hanem az Ubere. Nem meglepő, hogy" ... >>

stuffstr.jpg

A Stuffstr elérhető az alábbi linken: http://www.stuffstr.com/

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
| szakmai anyagok | Hasznos webes eszközök | Szakirodalom | Állás |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr8012651339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása