Hihetetlen összeg: megtudtuk, mennyit ér Kasza Tibi Facebook-oldala
2017. június 14. írta: vecseilaszlo

Hihetetlen összeg: megtudtuk, mennyit ér Kasza Tibi Facebook-oldala

Büszke lehet Facebook-oldalára Kasza Tibor (39)! A jelenleg a TV2 A Nagy Duett című műsorának zsűrijében szereplő televíziós showman igen aktív az interneten, ráadásul meglehetősen eredményesen is használja, hiszen közösségi oldala nem kevesebb, mint egymilliárd forintot ér – tudtuk meg egy közösségi médiás szponzorációkra specializálódott szakértőtől.

Forrás: Blikk
Szerző: Ferenczi Fruzsina

"Kasza Tibor Facebook-oldalának több mint 915 ezres követőbázisa száz százalékban organikusan jött létre, ami nagyon ritka Magyarországon. Dinamikusan fejlődik és hat-nyolc éves távlatban nézve kijelenthető, egymilliárd forintos értékkel bír és ez a tendencia egyre növekszik. Az ereje abban rejlik, hogy Tibor rengeteget kommunikál a követőivel, napi 16 órában interakcióban van a hozzászólókkal. Ezáltal az a heti elérés, amit az oldala biztosít, ideális új kampányok beindításához – mondta lapunknak Pintér Szabolcs social media stratéga.

Úgy tudjuk, egy közösségi oldal értékének megállapításánál figyelembe veszik a" ... >>

kasza-tibor-facebook.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
| szakmai anyagok | Hasznos webes eszközök | Szakirodalom | Állás |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr7112584037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása