A remarketing fogalma: remarketing alapok kezdőknek
2017. április 25. írta: vecseilaszlo

A remarketing fogalma: remarketing alapok kezdőknek

Bizonyára már Te is hallottad azt a mondást, hogy ,,az új vevő megszerzése ötször annyiba kerül, mint a már meglévő megtartása” (Kotler, 2012). A cikkünk lényege az, hogy mielőtt bármilyen tanácsot adnánk, vagy akár összetett leírásba belekezdenénk, előbb segítsünk rávilágítani, miben is rejlik a remarketing fogalma, valamint bemutatjuk a vevők (valamint a látogatók, a felhasználók, a leadek) megtartásának egyik leghatékonyabb eszközét.

Forrás: Aquarius Hand

"Mi is az a remarketing?
Mi a remarketing szerepe?
Mire kell több figyelmet fordítanod a remarketing kampányok során?
Mikor kell jegelned a témát?
Milyen kommunikációs csatornákon tudod kihasználni a remarketing előnyeit?

Többek között ezekre a kérdésekre adunk választ a remarketingalapokról szóló cikkünkben, melyhez a rejoiner cikke szolgált inspirációul.

Remarketing fogalma
Számtalan weboldalon, blogon találkozhatnak a téma iránt érdeklődők a remarketing fogalmának különféle verzióival. Mi ezek közül a legegyszerűbbnek és legáttekinthetőbbnek a Google remarketing meghatározását találtuk, amely így hangzik:

A remarketing lehetővé teszi, hogy hirdetéseket jelenítsen meg olyan személyeknek, akik korábban már meglátogatták a webhelyét, használták a mobilalkalmazását, illetve megadták az e-mail címüket. (Forrás: AdWords Súgó)

Mi a remarketing szerepe?
A remarketing segítségével (ha jól tervezed meg, akkor lehetőleg csak) azok számára jelenítjük meg a hirdetéseket, akik" ... >>

remarketing-ikon.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
| szakmai anyagok | Hasznos webes eszközök | Szakirodalom | Állás |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr5912413341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása