Horvát-magyar versengés ALIBABA kegyeiért
2017. január 26. írta: vecseilaszlo

Horvát-magyar versengés ALIBABA kegyeiért

A horvátországi Zadar is versenybe szállt a világ meghatározó online kereskedelmi cége, a kínai alapítású Alibaba európai elosztó központjának megszerzéséért. A versenytárs történetesen Magyarország. Esetleg Bulgária.

Forrás: HVG

"A zágrábi gazdasági minisztérium megerősítette azokat a lapértesüléseket, amelyek szerint az Alibaba esetleges horvátországi befektetési szándékáról szóló emlékeztetőt juttatott el a tárcához. A cég képviselői már személyesen is találkoztak a kormány megbízottaival, akik ismertették velük a lehetőségeket. A total-croatia news hírportál úgy tudja, hogy az Alibaba a magyar kormányt is megkereste hasonló ügyben és Orbán Viktor miniszterelnök állítólag személyesen fogadta a küldöttséget.

A két ország előnye a szintén esélyesként emlegetett" ... >>

alibaba-magyarorszag.jpg

 

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e- Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |    Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr812148541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása