Felkészültél? A mobil eszközök átírják az e-kereskedelmet
2012. augusztus 28. írta: vecseilaszlo

Felkészültél? A mobil eszközök átírják az e-kereskedelmet

vecseilaci_49x61.jpgAz eddigi statisztikák, és a belőlük látható tendenciák alapján a szakértők szerint 2013-ban a mobilos böngészés már meg fogja haladni a hagyományos, számítógépes internetezés nagyságát. Óriási váltás ez: az emberek többet fognak tehát a mobiljukról vagy az iPad-jükről internetezni, kis képernyőn, mint otthon a szobájukban a nagy monitor előtt. Hogy ez mit jelent üzleti szempontból?

Forrás: iBlog - Minden, amit a webről tudni akarsz
Szerző: Szilvágyi Péter

"Paradigmaváltás
A webes vállalkozások háza táján is szemléletváltásra lesz szükség, és át kell térni arra az üzleti modellre, mely a mobil platformokra tervezett dizájnt helyezi előtérbe. Biztosan Neked is vannak személyes tapasztalataid arról, milyen az, amikor az iPhone-odon megnézel egy weboldalt, ami aztán ugyanúgy néz ki az otthoni számítógéped nagy képernyőjén is. Nos, ez az oldal biztosan nem azon dizájn szemlélet szerint készült, amely a mobil platformok elsőségét hirdeti. Pedig az internethasználat jövője mindenképpen erre mutat. A mobil platformok elsőbbségének megértése arról szól, hogy ettől kezdve egy weboldalt eredendően úgy kell felépítened, hogy az optimálisan működjön és megfelelően használható legyen a mobil eszközökön, majd ezután kell meggyőződni róla, hogy az az asztali számítógépeken is tökéletesen működni fog. Tehát ez az új logika megfordítja a jelenlegi gyakorlatot, hiszen eddig a nagy képernyőre szabott oldalakat kellett később a mobil eszközökre is optimalizálni. A jövőben azonban úgy célszerű weblapokat tervezni, hogy" ... >>

Mobilos_vasarlas_eloretorese.jpg 

E-MAIL MARKETING KONFERENCIA 2013
E-mail marketing a Facebook forradalom után

Időpont: 2012. szeptember 13.
Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Gellért | 1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.

HASZNÁLD A KÓDOT ÉS SPÓROLJ 10.000Ft-OT! KÓD: VECSEIL-2012
(a Részvételi díjnál válaszd a 'Partnereinken keresztüli jelentkezés esetén: 25.000 Ft + áfa' opciót)

.

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr564727929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása