Az Amazon az új Zynga
2012. augusztus 26. írta: vecseilaszlo

Az Amazon az új Zynga

vecseilaci_49x61.jpgAz Amazon szép csendben megágyazott magának a következő piacra, amit tartalommal töltene fel. Az Amazon App Store-ba maga válogatja a játékokat, egy egész más palettát nyújtva a Kindle Fire, illetve a bármilyen androidos eszközre Amazonon keresztül vásárlóknak. Innen nem meglepő lépés a saját játékkiadó sem.

Forrás: HWSW
Szerző: Dojcsák Dániel

"Az eredetileg kereskedőként induló cég az online térhódításában a tartalomszolgáltatással dobbantott óriásit. Kezdetben digitális zenét árult, majd e-könyvet, végül multimédiát és szoftvert. Az Amazon vásárlói így nem meglepő módon a legéhesebb fajta fogyasztók, a kapitalizmus mintavásárlói, akik nem mellesleg szeretik az interaktív tartalmakat, a játékokat is. A sok tízmillió ügyfél így biztosan üdvözölni fogja, hogy az Amazon saját márkás közösségi játékokkal jelenik meg a piacon. Az Amazon Game Studios közvetlen vetélytársa lesz az gyébként is köhögő Zynga Studiosnak.

Casual gaming
Az első játék, amit láthatunk az Amazon Game Studios kínálatából, Living Classics néven jelenik meg, követve a szokásos üzleti modellt. A játék alapvetően ingyenes, bárki kipróbálhatja, játszhat, küzdhet, fizetni az extra tartalmakért és előnyökért kell. A cél, hogy" ... >>

Living_Classic_Amazon_Game_Studios.jpg 

E-MAIL MARKETING KONFERENCIA 2013
E-mail marketing a Facebook forradalom után

Időpont: 2012. szeptember 13.
Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Gellért | 1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.

HASZNÁLD A KÓDOT ÉS SPÓROLJ 10.000Ft-OT! KÓD: VECSEIL-2012
(a Részvételi díjnál válaszd a 'Partnereinken keresztüli jelentkezés esetén: 25.000 Ft + áfa' opciót)

.

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr504726065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása