A fogyasztói szokások iránt érdeklődnek a könyvkiadók
2012. augusztus 17. írta: vecseilaszlo

A fogyasztói szokások iránt érdeklődnek a könyvkiadók

vecseilaci_49x61.jpg A kiadók az elektronikus kötetekben nem kizárólag plusz bevételi forrást látnak, hanem kiváló lehetőséget is az olvasóik szokásainak feltérképezésére.

.

Forrás: SG.hu - Informatika & Tudomány

"A The Wall Street Journal információi alapján a Barnes & Noble minden eddiginél jobban szeretné kielemezni az olvasók szokásait. A kiadó többek között arra kíváncsi, hogy a művekben az emberek mely kifejezésekre keresnek rá leggyakrabban, melyik fejezeteket vagy részeket jelölik meg, mely korosztályok tagjai milyen kiadványok iránt érdeklődnek. A cél annak kiderítése, hogy milyen információk keltik fel leginkább a fogyasztók érdeklődését, ezáltal ugyanis még izgalmasabb műveket lehet piacra dobni a jövőben. A Barnes & Noble a tapasztalatait megosztaná a többi kiadóval is.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy" ... >>

olvasoi_szokasok.jpgINGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr924714095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása