Gyorsuló nethozzáférés
2012. június 16. írta: vecseilaszlo

Gyorsuló nethozzáférés

Rohamosan bővül az internetet rutinszerűen használók és azok köre az EU-ban, akik a világhálóra a gyorsabb elérést kínáló széles sávú kapcsolaton férnek hozzá – derül ki az Eurostat felméréséből.


Forrás:
HVG (A HVG.hu korábbi cikkeit csak regisztrált felhasználók olvashatják. A regisztráció ingyenes)

"A 27 tagállamban 2011-ben a háztartások 68 százalékában volt már nagy sebességű internetkapcsolat a 2006-os 30 százalékkal szemben. A háztartások legalább négyötöde használ széles sávot Svédországban, Dániában, Hollandiában, Nagy-Britanniában és Finnországban; a sor végén Románia, Bulgária és Görögország áll. A 2004-ben belépett kelet-közép-európai országok nemcsak felveszik a versenyt a régebbi tagokkal, hanem némelyiküket meg is előzik. Csehországban, Észtországban, Magyarországon, Szlovákiában és Szlovéniában" ... >> 

 
INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr194577253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása