Csökken a Youtube-videók nézettsége
2012. június 12. írta: vecseilaszlo

Csökken a Youtube-videók nézettsége

Jelentős mértékben csökkent a Youtube-videók össznézettsége az elmúlt hónapokban. Ennek azonban nem az az oka, hogy az emberek ráuntak volna, hanem a háttérben a Youtube új tartalomajánlási stratégiája húzódik meg. 

 
Forrás: kreatív.online

"A Comscore adatai szerint 2012 januárja és áprilisa között jelentősen csökkent a Youtube-videók nézettsége és az oldalon eltöltött idő is. Míg a Youtube-videókat januárban még 21,8 milliárdszor nézték meg, addig áprilisban már csak 15,65 milliárdszor. Az oldalon eltöltött idő eközben 74 milliárd percről 61,8 milliárd percre csökkent. Az Advertising Age amerikai szaklap cikke szerint ez a csökkenés javarészt a Youtube tartalomajánlási stratégiájában bekövetkezett változásnak tudható be.

A lap szerint azzal, hogy a Youtube" ... >>

 
INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr464576812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása