Indul a Vedd a neten! kampány
2012. május 27. írta: vecseilaszlo

Indul a Vedd a neten! kampány

A MasterCard támogatásával valamint a SzEK.org (Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület) szervezésében idén is elindul a Vedd a neten! kampány a webes vásárlások számának és népszerűségének növelése érdekében.

Forrás: Tőzsdefórum

"A május 14-től június 10-ig tartó kampányidőszakban az interneten vásárlók speciális kedvezményeket és ingyenes házhozszállítást kaphatnak a résztvevő SzEK.org-tag e-kereskedőknél. A kedvezményeket nyújtó nagyobb webáruházak között ott van a shopline.hu, a netpincer.hu, a groby.hu, a brands.hu, a polc.hu, az egeszsegbolt.hu, az edigital.hu valamint a kuponvilag.hu.

„A Vedd a neten! célja az online vásárlások népszerűsítése, előnyeinek megismertetése - fogalmazott Szendrei Szabolcs, a MasterCard üzletfejlesztési vezetője, aki elmondta: „Aktív online vásárlónak ma a rendszeres internethasználók 38 százaléka tekinthető. Ők az elmúlt évben átlagosan" ... >>  

 
INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr944546767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása