Social media + SEO [Traffic Meetup]
2012. május 16. írta: vecseilaszlo

Social media + SEO [Traffic Meetup]

A múlt héten került [április 25. - a szerk.] megrendezésre első alkalommal a Traffic Meetup, amelyen volt alkalmam előadni: számomra izgalmas volt a téma, remélem, a hallgatóságban is megmozgatott pár gondolatot. Keresés és közösségi média – az elmúlt években többször visszatért a kérdés. Melyikre érdemes áldozni, ha egyáltalán, és ha mindkettőre, akkor melyikre kell többet költeni.

Forrás: miyazakijun.hu
Szerző: Miyazaki Jun, alias Merras 

"Már két éve is azt gondoltam, hogy ez nem VS-kérdés, hanem meghatározott marketing stratégiák, célok, eszközök függvénye a válasz, és ezt most is tartom. Ugyanakkor tévedtem is picit, amikor azt írtam:

Amikor social vs. search-ről beszélünk, akkor kimondva-kimondatlanul azt a kérdést boncolgatjuk, hogy akkor most a Google vagy a Facebook lesz-e az online világ ura. Jelentem, mindkettőnek lesz egy-egy saját királysága, és ha nem cseszik el, akkor mindkettő ragyogóan meg is fog élni belőle.

Abból a szempontból tévedtem, hogy azt gondoltam, ez a két királyság két jól elkülöníthető “földrajzi” térség lesz, két szomszédos állam, az egyik a hegyekben él, a másik a mezőkön, néha betörnek egymás területeire, és megharcolnak egymással – de azért nagyjából megmaradnak a területeik.

Ám azt kell látnunk, hogy" ... >> 

 
 
Jön a következő Meetup! Májusi meetup - Segítség, Pingvin!
(2012. május 30., szerda)
 
INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr304508023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása