Mikro- és kisvállalkozások számára nyitott piacteret a Bónusz Brigád
2012. május 14. írta: vecseilaszlo

Mikro- és kisvállalkozások számára nyitott piacteret a Bónusz Brigád

A Bónusz Brigád új portált indított Piactér néven. A magyar és nemzetközi viszonylatban is teljesen új modellben megvalósuló első közösségi piacon elsősorban mikro- és kisvállalkozások kínálhatnak kedvezményesen termékeket, illetve szolgáltatásokat a legalább 2,5 milliós elérésű Brigád-közösségnek. Az értékesítő kisebb cégek, egyéni vállalkozók széles körének ezzel olyan új kapu nyílik az internetre, amelyen keresztül számos formában és hatékonyan juthatnak el saját vevőkörükhöz.

Forrás: Infotér.eu - Informatika a Társadalomért Egyesület Információmegosztó oldala

"„Ha valaki - akár offline, akár online - termékével, vagy szolgáltatásával nagy tömeget akar elérni az interneten, akkor a Piactéren a legegyszerűbb, leggyorsabb és a legolcsóbb is” - mondta Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád alapítója. Heller Gábor, a Brigád másik alapítója hozzátette: „A közösségi vásárlás céljainak és értékesítési szabályainak alapján sokszor kellett nemet mondanunk bizonyos termékekre vagy szolgáltatásokra, amelyek valamilyen okból nem tudtak megjelenni a Bónusz Brigádon. A Piactér megnyitásával annak a közel 3000 mikro és kisvállalkozásnak is megjelenést tudunk biztosítani, akik a múltban már bejelentkeztek, de nem kerültek ki a Bónusz Brigádra. Mindezt úgy, hogy minőségi standardjainkhoz a jövőben is tartjuk magunkat.”

Az új platform" ... >> 

 

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr344507944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása