Börtönbe mennek a Pirate Bay üzemeltetői
2012. április 16. írta: vecseilaszlo

Börtönbe mennek a Pirate Bay üzemeltetői

Az évtized leghíresebb szerzői jogi perének végén 2009-ben a svéd bíróság bűnösnek mondta ki a világ legnagyobb torrentoldalát, a The Pirate Bayt alapító és üzemeltető három svéd fiatalembert, Peter Sundet, Fredrik Neiket és Gottfrid Svartholmot. A kalózok azóta húzták az időt különféle fellebbezésekkel és perújrafelvételi kérelmekkel, de most úgy tűnik, nincs további egérút: hamarosan megkezdik büntetésüket.

Forrás: Index

"A három férfit három különböző börtön várja, mindegyik a háromfokozatú szigorúsági skála második fokozatába van besorolva. A negyedik vádlott, Carl Lundström svéd vállalkozó, aki Rix Telecom nevű cégén keresztül nyújtott segítséget a torrentoldal üzelemtetésében, négy hónap közmunkát kapott büntetésként.

Neij a malmöi Kirseberg börtön lakója lesz tíz hónapig, az 1914-ben alapított börtönben 131 elítéltet tartanak fogva. Svartholmot egyéves büntetésre a Stockholmtól 65 kilométerre levő Mariefred börtön várja – lehet hogy hiába, ugyanis őt a távollétében ítélték el, jelenleg is ismeretlen helyen tartózkodik, legutóbb Kambodzsából adott magáról életjelet. A pletykák szerint elképzelhető, hogy már nem szökésben van, hanem halott. Sunde lakóhelye a következő nyolc hónapban" ... >>

 

 

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr484379868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása