Egyre többen fizetnek bankkártyákkal - 155 milliárd forintot költöttünk az interneten
2012. április 11. írta: vecseilaszlo

Egyre többen fizetnek bankkártyákkal - 155 milliárd forintot költöttünk az interneten

155 milliárd forint értékben vásároltak a magyarok az interneten 2011-ben az előzetes adatok szerint. A SzEK.org (Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület) a webes vásárlások számának és népszerűségének növelése érdekében nagyszabású kampányt szervezett a MasterCard támogatásával.

Forrás: TőzsdeFórum

"A december elején indított program célja az online vásárlások népszerűsítése volt, hogy minél több ember ismerje meg annak előnyeit, és közérthető nyelven, példákkal illusztrálva mutassa be, miért kényelmes, olcsó és biztonságos az internetes vásárlás. A www.veddaneten.hu oldalon tippek, érvek és rövid videók fogadják az érdeklődő látogatókat, ahol többek között az elállási jogról, a kártyás fizetés biztonságosságáról és a kereskedő ellenőrzésének módjairól olvashatnak.

A netes vásárlást nyereményjátékkal is buzdították a szervezők. Januárban kisorsolták azt az 5 szerencsés online vásárlót, akik fejenként 1 millió forinttal gazdagodtak, amelyet természetesen bankkártyán kaptak meg a MasterCard budapesti irodájában tartott díjátadón.

A kampány ideje alatt mintegy" ... >> 

 

 

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr724375498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása