Tanuljon meg webáruházakban vásárolni
2012. április 05. írta: vecseilaszlo

Tanuljon meg webáruházakban vásárolni

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az interneten való vásárlás hétköznapjaink részévé vált. A webáruházak is érzékelték, hogy az elmúlt hetekben jelentősen megugrott az érdeklődés szolgáltatásaik iránt.


Forrás:
Új Szó
Szerző: Demecs Péter

"Az internetes vásárlás nemcsak azért olyan közkedvelt, mert kényelmet biztosít, s lehetőséget nyújt arra, hogy otthonunk melegéből rendeljük meg a termékeket, hanem főleg azért, mert a kiválasztott árut így lényegesen olcsóbban tudjuk megvenni, mint például a klasszikus üzletekben.

A webáruházakban ruhaneműn, tévékészüléken, vagy hűtőn kívül például könyveket is előnyösebben tudnak megvenni. Elég, ha egy könyvesboltban kiválasztanak egy könyvet, átlapozgatják, s aztán az árát összehasonlítják az internetes könyvesboltok kínálatával – a különbség nemegyszer a tíz eurót is túllépi.

Az online vásárlásnál viszont vannak bizonyos szabályok, amelyeket mindig be kellene tartani. Például csak olyan oldalon vásároljanak, amely megbízható, a legjobb, ha ismernek valakit, aki az adott üzlet szolgáltatásait már valaha kipróbálta. A nagy, közismert internetes boltok rendszerint megbízhatóak – már ami a fizetést illeti; kézbesítési problémával, vagy a termék meghibásodásával, mint minden üzletben, itt is találkozhatnak.

A vásárlás terén is haladni kell a korral
Sokan azért tartanak a netes vásárlástól, mert azt állítják, a kiválasztott terméket nem vehetik kézbe, nem nézhetik meg közelről, legfeljebb csak képen látják.

Ezeknek a vásárlóknak két lehetőséget lehet tanácsolni. Ha tudják, mit akarnak venni, akkor végezzenek egy kis piackutatást a klasszikus üzletekben. Ott kiválaszthatják a legjobb terméket, s aztán interneten megrendelik. Ezzel pénzt tudnak megtakarítani.

A másik megoldás," ... >>

 

 

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
szakmai anyagok
 | Hasznos webes eszközök | SzakirodalomÁllás.
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr624362925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása