Így neteztek az európaiak decemberben
2012. február 24. írta: vecseilaszlo

Így neteztek az európaiak decemberben

Összesen 381,5 millió európai csatlakozott az internethez 2011 decemberében, átlagosan 27,5 órán keresztül fejenként. Ez mintegy 2 millió fős növekedés novemberhez képest.


Forrás: Mediainfo.hu - médiások médiája

"A legtöbben továbbra is Oroszországban interneteznek a comScore kutatócég által vizsgált piacok közül, a második helyen a múlt hónaphoz hasonlóan Németország áll, majd Franciaország, Nagy-Britannia és Olaszország következik. A legelkötelezettebbnek a britek mondhatók, akik fejenként átlagosan 35,6 órát töltöttek internetezéssel a hónap során, és ők tekintették meg a második legtöbb weboldalt is, csaknem 3.300-at fejenként. Ez utóbbi tekintetben egyébként a törökök vezetnek közel 4.000 honlappal.

A felmérésből az is kiderül, hogy a leggyorsabb látogatószám-növekedést a" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr844155875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása