Engedéllyel lehet csak szerencsejátékot hirdetni
2012. február 20. írta: vecseilaszlo

Engedéllyel lehet csak szerencsejátékot hirdetni

A reklámszabályok is változnak az online szerencsejáték megadóztatásával, emiatt az engedély nélküli cégek ajánlatai egy kalap alá kerülnek a fegyverekkel és a vényre kapható gyógyszerekkel.


Forrás:
Kreatív.Online

"A médiaalkotmány is megváltozik [2012. - a szerk.] január 1-jétől, miután az országgyűlés az online szerencsejáték megadóztatásáról, illetve az arra kivetett adóról döntött: a hirdetési tilalom alá vont termékek köre kiegészül az adóhatóság engedélye nélkül szervezett szerencsejátékkal.

Mint ismert, a parlament a jövedékiadó-emelésről szóló törvényhez fűzött, a fideszes Rogán Antal által benyújtott zárószavazás előtti módosító indítvány támogatásával hétfőn úgy határozott: jövő [2012. - a szerk.] január 1-jétől megadóztatja a Magyarországon eddig nem adózó online szerencsejátékot. A döntéssel " ... >>

 

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr84090390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyarpoker · http://www.chocolatepoker.hu/ 2012.05.29. 12:47:56

Törvényre törvényt halmoznak, de még mindig nem tudjuk , hogy az új Magyar pókertörvény mennyiben vonatkozik a póker játékosok adózására és mikortól lép ténylegesen életbe!!?
süti beállítások módosítása