Az Amazon újraírja a könyvkiadás szabályait
2012. február 10. írta: vecseilaszlo

Az Amazon újraírja a könyvkiadás szabályait

 
Forrás: Index
 
"122 könyvet fog megjelentetni idén ősszel az Amazon, sorra minden műfajban, mind könyvalakban, mind pedig e-book formájában. Nyilvánvalóan a New York-i üzletházak konkurenciája lesz, akik egyben a legnagyobb beszállítóik is, írja a New York Times.
 
Felállítottak egy flottát, amit a veterán szerző, Laurence Kirshbaum vezet, hogy márkaneveket adjanak ki fikciós és nem fikciós műfajban. Az első szerződést az életvezetési tanácsadó, Tim Ferris-szel kötötték. Múlt héten Penny Marshall színész-rendező memoárját jelentették be, amiért 800 000 amerikai dollárt fizettek.
 
A kiadók szerint az Amazon agresszívan fűzi a legjobb szerzőiket, és teszi tönkre a kiadók, kritikusok és könyvügynökök eddigi forgalmát. A kiadók" ... >>  
 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr884077916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása