Hatékony Google AdWords kampányok futtatásának egyik elengedhetetlen eszköze
2011. november 29. írta: vecseilaszlo

Hatékony Google AdWords kampányok futtatásának egyik elengedhetetlen eszköze

Egy profitorientált weboldal élete nem áll meg a keresőoptimalizálás elvégzése után sem. Több olyan fontos lehetőség is van, amely lényeges egy jól működő weboldal üzemeltetéséhez és magasabb bevételek eléréséhez.

Forrás: SEOTools - Keresőoptimalizálás és keresőmarketing
Szerző: Kungl Zsolt

"Az elkövetkezendő [...] cikkben bemutatunk néhány olyan ismeretet, amely jelentősen növelheti bevételeit, illetve profitvesztés nélkül csökkentheti a költségeit.

Első lépésként az Adwords hirdetésekkel kapcsolatosan szeretnénk hasznos információkat ismertetni. A Google Adwords szolgáltatást talán nem kell senkinek bemutatni. Ezen eszköz megfelelő működtetése azonnal érezhető és kézzel fogható előrelépést jelenthet egy weboldal életében. Ha szeretné megismerni milyen paraméterek beállításával csökkentheti költségeit anélkül hogy a forgalom is csökkenne, akkor olvassa el cikkünket.

Google AdWords a Minőségen alapuló hirdetési felület
Mivel ez a hirdetési forma a keresőoptimalizálással szemben folyamatos költséget jelent elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk a pontos működésével. E nélkül nehézkesen működtethetünk optimális és költséghatékony kampányokat.

Sokan azt hiszik, hogy a fizetett hirdetések esetében csak az számít, hogy milyen magas liciteket állítottunk be az egyes kulcsszavak esetében. Tény hogy a licit is nagyon sokat számít, de" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr983420818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása