Elektronikai webáruház lett az Ország Boltja
2011. október 25. írta: vecseilaszlo

Elektronikai webáruház lett az Ország Boltja

A versenyt az Árukereső.hu alapította, idén összesen 439 webáruház indult el a megmérettetésen Minőségi és Népszerűségi kategóriákban.

 

Forrás: élelmiszeronline

"Ritkán sorakozik fel egy gazdasági ágazat szereplőinek csaknem fele egy megmérettetés mögé. A díj súlyát jól mutatja ugyanis, hogy az Ország Boltja esetében a kb. 1000 aktív, professzionális magyarországi webáruház közel fele beszállt a versenybe.

A díjátadón Dr. Szöllősi László a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelős helyettes-államtitkára és Simon Gábor, az Országgyűlés Fogyasztóvédelmi Bizottságának elnöke méltatta a versenyt, a magyar e-kereskedelem fejlődését, a kezdeményezés jótékony hatását, valamint kiemelték, hogy a megmérettetés különlegesen hasznos fogyasztóvédelmi szempontból, hisz maga a fogyasztó részletes értékelésein alapult.

Rácz István, az Ország Boltját szervező Árukereső.hu marketing igazgatója köszöntőjében a hihetetlenül gyorsan fejlődő, és egyre sikeresebb magyar e-kereskedelem ünnepének nevezte az estét. "Az Árukereső.hu, mint a piacvezető árösszehasonlító oldal hisz a magyar internetes kereskedelem további dinamikus növekedésében. Most azokat az áruházakat és felelős vezetőiket ünnepeljük, akiknek sikerült kivívni a legfontosabb szereplő, a vásárló bizalmát."

A Népszerűségi Díjért" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr193329151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása