Fejlődés előtt az elektronikus kereskedelem
2011. október 17. írta: vecseilaszlo

Fejlődés előtt az elektronikus kereskedelem

A romániai piac, a Capital szerint, jelenleg 35 milliárd eurónyit tesz ki, amelynek csupán 2%-a az elektronikus kereskedelem.

 

Forrás: Szabadság

"Ez azonban hamarosan nagy fejlődést fog mutatni, és várhatóan a következő öt évben eléri majd az 1 milliárd eurót. A legnagyobb ütemben az elektronikai cikkek és az IT-termékek online kereskedelme fejlődik, amely más országok teljesítményével összehasonlítva, máris tisztes teljesítményt tud felmutatni: például Bulgáriában" ... >>

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr913309260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D. Winchester 2011.10.18. 07:54:30

Amilyen iramányba halad a világ szerintem ezt természetesen vonja maga után, persze csak ott ahol van rá lehetőség. Mivel az árak folyamatosan esnek (szélessávú internet, IT eszközök stb.) ezért ez egyre több helyen, családban válik lehetővé.
süti beállítások módosítása