Utóízek - Internet Hungary ´11
2011. október 14. írta: vecseilaszlo

Utóízek - Internet Hungary ´11

Néhány éve még blogger-kommandót szerveztem és élőben blogoltunk az Internet Hungary konferenciáról. Később áttértem az utólagos, de részlegesebb összefoglalókra. Idén már ezzel sem próbálkozom. A helyszínek (termek) és az előadók száma megnőtt, az előadások időtartama lerövidült, ezért valószínű, hogy a közönség minden tagja más-más programot rakott össze magának.

Forrás: MédiaPiac
Szerző: Pécsi Ferenc (pollner)

"Általában nagy ívben el szoktam kerülni azokat a kerekasztal-beszélgetéseket, ahol a hazai médiavezérek mondják el szokásos monológjaikat. Az üzleti csatározások nyilván nem a konferenciákon zajlanak, marad hát a "szeressük egymást gyerekek" légkör és az udvarias semmitmondás. Idén máshogy alakultak a dolgok. Egyrészt benn ragadtam a teremben, másrészt - talán Tomas Bella előadása, illetve az általa proponált Piano fizetési rendszer hatására kiszaladt ez-az a Nagy Emberek száján. Számomra az elmondottak egy segélykiáltássá álltak össze: ennyi pénzért minőségi tartalmat előállítani nem lehet, a reklámbevételek csökkenni fognak, vagyis valamit tenni kell. A fizetős kapuk egyoldalú felállításától (érthetően) mindenki fél, a "tranzakciós bevételekről" hosszú ideje, sokan beszélnek, de jelentős eredményeket itt sem látni. A folyosói hírek szerint egyes kiadók lázasan tárgyalnak a Piano-modell átvételéről, mások ezt már nem érik meg, hanem szép csendesen bedőlnek. [...]

A korábbi években gyakran morogtam amiatt, hogy túl sok a direkt cég- és termékreklám, illetve a nagyon alapszintű "gügyögős" előadás. Idén több kellemes meglepetés is ért." ... >>  

 

 

Internet Hungary 2011 riportok, vélemények a YouTube-on:

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr183301815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása