F-commerce, avagy webáruház a Facebookon, lehetőség vagy pénzkidobás?
2011. szeptember 27. írta: vecseilaszlo

F-commerce, avagy webáruház a Facebookon, lehetőség vagy pénzkidobás?

Korábban már írtam arról, hogy webáruházat lehet nyitni a Facebookon, ahol a "kedvelő"-inknek lehet értékesíteni terméket, vagyis nem kell elhagyniuk a Facebook oldalát ahhoz, hogy a webáruházunkban vásároljanak. Ehhez persze szükség van egy másik fajta webáruház nézetre amelyik a Facebookra van optimalizálva, illetve némi programozásra, hogy a termékek átmenjenek a hagyományos webshopból a Facebook oldalára.

Forrás: E-commerce blog - Kereskedj jól a weben!
Szerző: Horváth Ernő

"Nem azt mondom, hogy nem kell a Facebook oldalon kommunikálni, hanem nem biztos, hogy ahol kommunikálunk ott kell a vásárlásnak is megvalósulnia, elvégre nem minden "Fukar" plakát alatt van egy "Fukar" bolt ahol lehet vásárolni, hanem a reklámtábla ki van téve és ha tetszik az ajánlat akkor gyere be hozzánk, tudod, hogy hol keress minket.

Elég nagy lelkesedéssel vettem bele magamat a Facebook webáruház témába, amely lelkesedés mára inkább szkeptikusságba csapott át, persze az is lehet, hogy nem vagyok elég türelmes és még éveket kellene várnom arra, hogy a Facebook webáruházak ténylegesen működjenek és gigászi forgalmakat generáljanak. Persze azt sohasem lehet tudni, hogy mi lesz 2-3 év múlva, mindenesetre a nagy áttörés szerintem nem jött el, és a jelenlegi feltételekkel nem is fog.

Nézzük meg, hogy milyen feltételek kellenek (kellenének) ahhoz, hogy a Facebook webáruházak elkezdjenek szárnyalni és amerikán kívül is érzékelhető profit keletkezzen ebből az irányból." ... >>

 
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr603232380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása