Itt a megújult iWiW
2010. december 18. írta: vecseilaszlo

Itt a megújult iWiW

Korábban egyre többen temették a hazai közösségi portált, radikális változásokat sürgetve. Az üzemeltetők úgy tűnik, hallgattak a kritikákra.


Forrás: HetiVálasz.hu
Szerző: Dévényi István


"Váratlan üzenet fogadta [...] a magyar közösségi oldal látogatóit. Mint azt a portál üzemeltetői közölték: jelenleg is dolgoznak a gépházban, hogy már egy megújult iWiW-el térjenek vissza.

A közösségi média szakportálja, a SocialTimes.hu munkatársai  már korábban megnézhették az új szerkezetet. Mint írják: sokkal többről van szó, mint egyszerű ráncfelvarrásról. Az új profiloldal és a belső szolgáltató szájtok egyaránt tisztábbak, egyszerűbbek és ergonomikusabbak lettek, végre eltűnt a „wiw"-re oly jellemző kuszaság.

A ráncfelvarrott oldalt [...] - még mielőtt megkezdődött volna a [...] tervezett üzemszünet - az újságíróknak is megmutatták. A demonstárcióból kiderült, hogy a megújulás valóban radikális: mind a funkciók, mind a dizájn új alapokra került. Ami a rövid bemutató alapján egyértelmű, hogy sokkalta nagyobb hangsúlyt kaptak a fotók, az egész szájt látványosabb lett.

Arra a kérdésre, hogy mindez elegendő-e a megállíthatatlannak tűnő Facebook ellen, Novák Péter vezérigazgató-helyettes azt mondta: január végén újabb fejlesztésekkel jelentkezik a vállalat és a tavasz folyamán további lépéseket tesznek azért, hogy a hazai közösségi portál olyan helyi értékeket is fel tudjon mutatni, amelyekkel a nemzetközi konkurens nem rendelkezhet. Ezekről csak annyit árult el, hogy a portál" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr122523672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása