A legnépszerűbb karácsonyi ajándék a ruházat és a kiegészítők
2010. december 18. írta: vecseilaszlo

A legnépszerűbb karácsonyi ajándék a ruházat és a kiegészítők

Míg Magyarországon a lakosság háromnegyede legfeljebb 100 eurót (kb. 28 000 ezer forintot) tervez ajándékokra elkölteni az idei karácsonyi szezonban, addig a megkérdezett európai országok többségében magasabb összeget szánnak erre a célra - állapítja meg a GfK Csoport és a Wall Street Journal Europe 2010 őszi, reprezentatív felmérése.

Forrás: MarketingInfo - marketing tudásportál
Szerző: Szakonyi Balázs


"A magyarok közel fele ugyanakkora összeget szán idén, mint a válság által még nem sújtott 2007-es évben. Általában a vásárló szeret mindent egy helyen elintézni, leggyakrabban bevásárlóközpontokban, áruházakban, valamint szuper- és hipermarketekben keres ajándékokat, elsősorban ruházatot és kiegészítőt, hiszen minden második európai - köztük a magyarok is - ezekkel ajándékozza meg legszívesebben szeretteit.

A piackutatók a 15 év felettieket kérdezték meg, mennyit költenek idén karácsonyi ajándékokra, milyen ajándékokat vásárolnak, és hol szerzik be azokat. A felmérésben részt vett országok: Belgium, Brazília, Bulgária, Csehország, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, India, Kolumbia, Magyarország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország és az USA.

Közép-Kelet-Európában éppúgy, mint Magyarországon az emberek háromnegyede" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr892523609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása