Mindjárt nyit a Google digitális könyvesboltja
2010. december 09. írta: vecseilaszlo

Mindjárt nyit a Google digitális könyvesboltja

Némi késlekedéssel, de az USA-ban még idén, más területeken pedig jövő év elején indíthatja útjára a Google saját e-könyvek forgalmazására specializált megoldását Google Editions néven – adta hírül a The Wall Street Journal.

Forrás: BITport - informartika az üzlet nyelvén

"A Google az eredeti tervek szerint már nyáron útjára akarta indítani saját e-könyves áruházát, amellyel meglovagolhatná a táblagépek és digitális könyvolvasók utóbbi időben tapasztalt óriási  növekedését.

Eldördül a startpisztoly
A The Wall Street Journal értesülése szerint a projekt lassan az indulási szakaszba ér: az USA-ban  Államokban még idén, további régiókban pedig 2011 elején lehet majd a keresőóriás könyvtárából válogatni.

A hírek szerint a Google egy új megközelítéssel próbál komoly részesedést kihasítani abból a piacból, melynek körülbelül kétharmadát jelenleg az Amazon.com birtokolja. Míg utóbbi saját eszközzel (Kindle) és saját internetes boltján keresztül generál bevételt, a Google inkább" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1002495756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása