E-kereskedelem: új felfedezések előtt?
2010. november 24. írta: vecseilaszlo

E-kereskedelem: új felfedezések előtt?

A minimális bázisról indult exponenciális emelkedés továbbra is tart, ideje nagyobban gondolkodni! Lényegében ez derült ki a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) E-kereskedjünk-e? címmel tartott, hagyományos őszi konferenciáján. 

Forrás: itbusiness Online
Szerző: Szabó M. István


"Az elektronikus kereskedelem évtizedes léptékben mérve a legdinamikusabban fejlődő üzlet világszerte. A kosaras rendszerben működő, fizikai áruk értékesítésével foglalkozó e-kereskedelem forgalma 2009-ben 99 milliárd forint volt. Nem csoda, hogy szaporodnak és nagy tempóban fejlődnek a webshopok, webáruházak, s bizonyos szolgáltatások, mint a repülőjegy vagy szállásfoglalás, a könyvárusítás és a szórakoztató elektronikai eszközök eladása már idehaza is egyre inkább az online kereskedelem középpontjába kerül.

A SzEK egész napos programja deklaráltan, elsősorban azoknak szólt, akik már nem belevágni szeretnének az e-kereskedelembe, hanem abból eredményességet és sikert akarnak kiaknázni. Több szemszögből is bemutatta, hogy milyen üzleti feltételek és döntések mentén válhat sikeressé egy e-kereskedő. Azt boncolgatta, hogy a leggyakrabban elhangzó kérdésre (vagyis hogy "Mennyibe kerül egy webáruház?") adható válaszok helyett érdemesebb azt keresni: mi kell ma a sikerre esélyes webáruházhoz.

Az előadók között" ... >>

Képek az E-kereskedjünk-e - Indítsunk webáruházat!? SzEK.org őszi konferenciáról az ArtVideo jóvoltából

Kis Ervin Egon


Indítsunk webáruházat közönség


Bőgel György

Indítsunk webáruházat közönség


Kis Gergely


Weiler Péter


Kerekasztal

Inditsunk webáruházat közönség


További képek elérhetők a konferencia képtárában

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr512468091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása