Az Intel Capital 10 millió eurós befektetése a Mall.hu webáruházba
2010. szeptember 25. írta: vecseilaszlo

Az Intel Capital 10 millió eurós befektetése a Mall.hu webáruházba

Az Intel Capital és az MCI  5-5 millió eurót fektet be a webáruházakat üzemeltető Netretail Holdingba, amely öt közép-kelet európai országban van jelen leányvállalataival.

Forrás: ITextreme - hírek a jövőből
Szerző: business_guru


"Az Intel  Capital, az Intel stratégiai befektetésekkel foglalkozó részlege ma bejelentette a MALL.HU webáruház anyavállalatába, a Netretail Holdingba történő pénzügyi beruházásának második ütemét. Az Intel Capital, valamint az MCI, Lengyelország vezető befektetője 5-5 millió eurót fektettek be a Netretail Holdingba, az Intel Capital egyik portfolió cégébe. A pénzügyi beruházás jól mutatja az Intel Capital elkötelezettségét a közép-kelet európai régió iránt, és a MALL.HU jövőbeli sikereibe fektetett bizalmát is.

A Magyarországon működő MALL.HU anyavállalata, a Netretail Holding további négy országban, Csehországban, Németországban, Szlovákiában és Lengyelországban van jelen. A csoport webáruházai" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr572313208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása