Irreális ára van a Facebooknak?
2010. szeptember 15. írta: vecseilaszlo

Irreális ára van a Facebooknak?

A legnagyobb közösségi oldal, a Facebook piaci értéke becslések szerint eléri a 33,7 milliárd dollárt. Ezzel az oldal pillanatnyilag értékesebb az Ebay vagy a Yahoo! oldalaknál.

Forrás: FN.hu

"A másodpiaci jegyzéseken, amelyek a nem tőzsdei cégek részvényeivel kereskednek egy Facebook-részvény jelenleg 76 dollárt ér – írja a The Financial Times. Elemzői várakozások szerint az iparág legnagyobb tőzsdei bevezetése lehet a Facebook tőzsdére lépése, megelőzve a Google 2004-es bevezetésének 1,64 milliárdos értékét. Érzékeltetendő a Facebook nagyságát, az Ebay 30,1 milliárd, míg a Yahoo! 18,3 milliárd dollárt érő cégek.

Miközben a Facebook és más szilícium völgy béli oldalak" ... >>


 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr122291700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása