Veddvelem.hu: közösségi vásárlás, kedvezmények reményében
2010. augusztus 15. írta: vecseilaszlo

Veddvelem.hu: közösségi vásárlás, kedvezmények reményében

Mikor tudunk olcsóbban megvenni valamit? Hát persze, hogy akkor, ha egyből többet vásárolunk belőle. Na de kinek kell 10 hajszárító vagy 5 iPhone? Senkinek. Na de mi van akkor, ha rátalálunk még 4 másik emberre, akik szintén iPhone-t szeretnének venni? Hát összeállunk velük, hogy megkaphassuk az 5 iPhone együttes megvásárlásáért járó csoportos kedvezményt.

Forrás: Webisztán - webcserkészet 2.0

"Elvileg ebben a konstrukcióban ugye mindenki jól jár. Az 5 vásárló olcsóbban jut hozzá a termékhez. A kereskedő meg mindjárt 5 terméket is értékesített. Pörög a biznisz. Nagyjából erre az ötletre épül a most indult Veddvelem.hu közösségi vásárlószájt.

A modell tehát adott. A szájt abban segít, hogy egymásra találjanak azok a netezők, akik ugyanonnan vagy ugyanazt szeretnék megrendelni.

A kereskedőknek azért lesz érdemes észben tartani ezt a szájtot, mert" ... >>

továbbá...

Veddvelem.hu közösségi spórolda bevezető

Forrás:
VEDDVELEM - közösség + spórolás

"Az alapelv
Rendszerünk alapelve a csoportos vásárlással elérhető mennyiségi kedvezmény, amely mind az eladó, mind pedig a vevő számára előnyös kereskedelmi forma.

Felhasználóink a veddvelem segítségével társakat "toborozhatnak", hogy a vásárlás tervezett idejében a legkedvezőbb kereskedői ajánlatot tevő partnerünktől vásárolják meg az adott terméket - termékeket.

Egy időben, nagy mennyiségben.

Miért jó ez a vásárlónak?
Olcsóbban jut hozzá az áruhoz.

Miért jó ez a kereskedőnek?" ... >>

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr852222234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NapiTipp · http://napitipp.hu/feliratkozas 2010.11.12. 19:15:16

A közösségi vásárlásról szeretnék kicsit többet 'beszélni'.
Ma már itthon is majd egy tucat (lehet, hogy több) cég foglalkozik ezzel az új hype-pal, különböző stratégiák mentén épülnek fel a cégek. Van ahol sok ajánlat, más-más ideig érvényes, és van ahol napi tipp van, azaz minden reggel, jön egy új tipp az email fiókba, ez csak aznap érvényes. Minimum 50% kedvezményt kap a vásárló, de van mikor 90%-ot is adnak a szolgáltatásukat értékesítő cégek.
Sok féle szolgáltatást nyújt a közösségi vásárlás és ami legfontosabb, mind 3 résztvevő nyer az üzleten.
Ha szeretné tudni mi a Napi Tipp, akkor katt ide: napitipp.hu/feliratkozas
süti beállítások módosítása