Kína: 420 millió internetező, 140 millió online vásárló
2010. július 27. írta: vecseilaszlo

Kína: 420 millió internetező, 140 millió online vásárló

A mobiltelefonos internetezés gyors fejlődésével június végére 420 millióra bővült a kínai internet-társadalom derül ki az internet hálózati információs központ (CNNIC) csütörtökön kiadott jelentéséből.

Forrás:
Prim Hírek

"A tavaly decemberi adatokkal összehasonlítva fél év során 36 millióval többen lettek a világháló használói Kínában. Ami az internetezők összlakossághoz viszonyított arányát jelenti, 2009-ben ez 28,9 százalék volt, míg ma 31,8 százalék.




A jelentés szerint a rapid emelkedést a mobiltelefonokon keresztül szörfölők számának jelentős emelkedése idézte elő. Június végén" ... >>

Árfolyam-ellenőrzés: a jüan aktuális árfolyama.

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr932161357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása