E-nnovation 2010 - konferencia az e-kereskedelemről
2010. július 11. írta: vecseilaszlo

E-nnovation 2010 - konferencia az e-kereskedelemről

Az E-nnovation 2010 kétnapos nemzetközi konferencia, amely szeptember 23-24 között kerül megrendezésre Lengyelországban, Poznańban. A konferencia középpontjában a Kelet-és Közép-Európai online kereskedelem dinamikus változásai, legújabb trendjei állnak majd, továbbá az e-shopok létrehozásának és sikeres üzemeltetésnek receptjei, illetve a modern internetes cégek felépítése és működése.

Az E-nnovation előadói a világ vezető e-kereskedelemi szakemberi, a globális online kereskedelem meghatározó, irányító személyiségei. Többek között Görögországból, Brazíliából, a Cseh Köztársaságból, Németországból, Spanyolországból vagy Olaszországból. Előadóink bemutatják majd azokat az új vállalkozásokat és trendeket, melyek várhatóan a jövőben átformálják és megváltoztatják az internet világát, meghatározzák az e-világ fejlődését. A konferecia fontos részét képezik még különböző esettanulmányokról és gyakorlati e-kereskedelmi tapasztalatokról szóló előadások is.


Webáruház tulajdonos? E-kereskedelmi cég vezetője? Ossza meg Ön is tapasztalatait az E-nnovation előadójaként! Jöjjön el, és mondja el sikereit, kudarcait, mutassa be projektjét. Ha Ön előadóként szeretne részt venni a konferencián a jelentkezés feltételeiről itt talál bővebb információkat: http://e-nnovation.pl/program/
Az E-nnovation konferenciát ajánljuk e-kereskedőknek, online cégek vezetőinek, marketig szakembereknek, PR szakértőknek, ill. IT-szakembereknek egyaránt. További infók ezen az oldalon: http://e-nnovation.pl

A konferenciát különösen érdekessé teszi a „Start with E-nnovation” pályázat. Ezt a projektet azoknak a cégeknek, magánszemélyeknek szervezzük, akik szeretnének saját üzletet indítani az IT üzletágban, vagy az e-kereskedelem területén. Ha Ön bízik abban, hogy az ötlete sikeresen változhathatja meg az internet arcát, mint ahogyan ezt a  Facebook, YouTube, Wikipédia, IWIW, vagy Flickr tette, jelentkezzen és nyerje meg a 10 000 eurót!
További információk a versenyről: http://e-nnovation.pl/o-konkursie/

Az alábbi címen lehet jelentkezni a konferenciára: http://e-nnovation.pl/rejestracja/

Pillantsunk bele együtt az e-világ jövőjébe!

Az E-nnovatipon 2010 konferencia adatai
Időpont: szeptember 23-24.
Helyszín: Lengyelország, Poznan
Kino Kinepolis
Bolesława Krzywoustego utca 72.
61-144 Poznań

E-nnovation 2010 konferencia infók a Facebook-on: http://www.facebook.com/pages/e-nnovation/126973497313909

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr472144008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása