Mitől lesz sikeres egy videó?
2010. február 17. írta: vecseilaszlo

Mitől lesz sikeres egy videó?

Évek óta figyelem, ahogy az online újságok, "portálok", vállalati marketingesek "felfedezik" az online videókban rejlő lehetőségeket...majd néhány hónap eltelte (és egy jó adag pénz elköltése) után csalódottan tapasztalják, hogy "szemfényvesztés az egész".

Forrás: médiablog.hvg.hu
Szerző: Pollner


"Az elmúlt években néhányszor írtam már arról, mi az ami biztosan nem működik. (Röviden: Önmagában az, hogy valami megjelenik videón már   nem érdekes. Ami elmesélhető írott szövegben, hangban, képregényben stb. arról felesleges mozgóképet készíteni.)

Ashkan Karbasfrooshan, a WatchMojo vezetője kitűnő sorozatban foglalta össze azokat az alapvető tudnivalókat, amik az online videók működésének megértéséhez szükségesek.

Most  sorozat harmadik részéből csemegézek. Abból, amiben a szerző arról ír, hogyan találjuk meg és hogyan fogyasztjuk az online videókat." ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr891765306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása