Sosem ment ilyen jól: 71 százalékkal nőtt az Amazon profitja
2010. február 10. írta: vecseilaszlo

Sosem ment ilyen jól: 71 százalékkal nőtt az Amazon profitja

A vállalat most kiadott összesítése szerint az ünnepi negyedév rendkívül eredményes volt, abszolút rekorddal 71 százalékos nyereség növekedést értek el.

Forrás: Prim Online
Szerző: Kiss Ádám Zoltán


"Az Amazon a válság ellenére is egészen jól teljesített az év folyamán, a vásárlók szívesen fordultak a bevált webhelyhez, és inkább itt költötték el pénzüket, mint kisebb áruházakban. A vállalat segítségére volt a Kindle e-könyv is, és annak ellenére az elemzői várakozásoknál erősebb idei első negyedévre számítanak, hogy az Apple bejelentette saját elektronikus könyvolvasóként is használható táblagépét az iPad személyében. Az elmúlt év legfontosabb, az ünnepeket is magába foglaló negyedévében abszolút rekordot döntött az Amazon," ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr51745541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása