Online imázsjavítás havi 10 euróért
2010. február 09. írta: vecseilaszlo

Online imázsjavítás havi 10 euróért

A világháló nem felejt és könnyen előfordul, hogy valaki évek múlva eltüntetné néhány fiatalkori partifotóját, de nem tudja, miként kezdjen hozzá.

Forrás: SG.hu - Informatika & Tudomány

"Erre a piaci résre érzett rá néhány cég, amelyek professzionális módon igyekeznek felkutatni a megbízóikról megjelent digitális képeket és adatokat, majd azokat eltávolítani az internetről. Susanne Krian egy ilyen vállalkozás vezetője. A hamburgi társaság neve Myimagecontrol, és vezetője elismerte, hogy az ügyvédeik nem finnyásak, igyekeznek minden ügyet megoldani. A fő cél a megbízó jó hírének megőrzése. Nem feltétlenül csak egy régi partifotóról lehet szó, előfordulhat, hogy valakiről sértő vagy hamis állítások, fotómontázsok jelennek meg és az illető nem szeretne a gúnyolódás céltáblájává válni.

A szolgáltatás hasznos a szülőknek, a menedzsereknek, de akár egy vállalkozónak vagy orvosnak is, akit mondjuk a konkurensei próbálnak meg valamilyen módon lejáratni. "Volt olyan üzletember, aki a saját nevét használva jelentkezett be egy swingerportálra. Sokan egyszerűen már elfelejtették, hogy régebben hány helyre is tették fel a partifotóikat" - említett példákat Susanne Krian.

A szolgáltatás rendkívül egyszerűen működik." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.   

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr101741704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása